Τι είναι το REJUVANCE;

Το REJUVANCE είναι ένα επαναστατικό μασάζ ανανέωσης για το πρόσωπο, δημιουργία του Stanley Rosenberg. Το REJUVANCE διδάσκεται και εφαρμόζεται στην Αγγλία, και τώρα στην Ολλανδία και Ελλάδα.

Το πρόσωπο είναι το επίκεντρο της έκφρασης μας. Για να μας καταλάβουν, οι άνθρωποι μας κοιτούν στο πρόσωπο, στα μάτια. Το πρόσωπο αντανακλά όλη την ζωή μας, γι′ αυτό το στρες και τα τραύματα φαίνονται εκεί.

Με τα χρόνια οι πιο κοινές μας εκφράσεις μονιμοποιούνται ως σφίξιμο, ρυτίδες, και παραμόρφωση. Αποτέλεσμα: σκληρή έκφραση.
Το REJUVANCE έχει συχνά θεαματικά αποτελέσματα εκεί!

Το REJUVANCE χαλαρώνει τους μύες με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού γύρω τους. Όταν ο συνδετικός ιστός είναι χαλαρός και υγιής ξαναγεμίζει με νερό, που δίνει σφρίγος και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Το REJUVANCE ονομάζεται και «NATURAL FINGERTIP FACELIFT»:

έχει παρόμοια αποτελέσματα χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις. Ο θεραπευτής εφαρμόζει βιοενεργειακό μασάζ σε ειδικά σημεία στους 91 μύες του προσώπου, της κεφαλής, τον αυχένων, και του λαιμού, και πιέζει τα ενεργειακά σημεία στους μεσημβρινούς.

Μια ολοκληρωμένοι σειρά του REJUVANCE αποτελείται από 6 ξεχωριστές συνεδρίες, και μετά μπορεί να χρειασθούν μερικές μεμονωμένες συνεδρίες κάθε 2-3 μήνες.

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

1η συνεδρία – Γίνεται σε όλη την   επιφάνεια του προσώπου η ‘απελευθέρωση του συνδετικού ιστού’ από το πιο βαθύ   στρώμα των μυών, για ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
2η συνεδρία – Η εργασία γίνεται στο   κεφάλι, στο μέτωπο και στην περιοχή των ματιών, δουλεύοντας πιο βαθιά σε   διάφορα επίπεδα και στους μύες.
3η συνεδρία – Η εργασία γίνεται στην   περιοχή από τα μάτια μέχρι το στόμα. Οι μύες στο μάγουλο προσεγγίζονται όχι μόνον   από έξω, αλλά και μέσα από το στόμα.
4η συνεδρία – Μασάζ γίνεται από το στόμα   και κάτω, μέχρι και το λαιμό.
5η συνεδρία – Μασάζ γίνεται στον αυχένα,   στους ώμους, στο πηγούνι και στο λαιμό.
6η συνεδρία – Γίνεται γενική εργασία και   ιδιαίτερα στα σημεία που δημιουργούν τα κυριότερα προβλήματα.

ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

Όλοι θα λένε τι καλά που φαινόσαστε. Θα παρατηρήσετε ότι το πρόσωπο σας είναι πιο ήρεμο και εκφραστικό. Η επιδερμίδα σας θα είναι τονωμένη, πιο λεία και ενυδατωμένη και με λιγότερες ρυτίδες.

Στην περίπτωση που είχατε ζάρες, σακούλες η σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ή πρήξιμο του προσώπου, το REJUVANCE θα τα έχει μειώσει.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

•βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος

•βαθιά αίσθηση ηρεμίας και χαράς

•ανακούφιση από πονοκέφαλο και ένταση του αυχένα

•εξισορρόπηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος

•βελτίωση της λειτουργίας της γνάθου και της αναπνοής

•πιο εύκολο και άνετο χαμόγελο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>